GFT, amb seu a Sant Cugat, contractarà 200 persones a l'Estat espanyol


  • Comparteix:

Seu de GFT a Sant Cugat / Font: GFT

Seu de GFT a Sant Cugat / Font: GFT

El Grup GFT, amb seu a Sant Cugat, ha anunciat la incorporació de 200 persones a l'Estat espanyol. Les contractacions es faran durant el primer semestre d'aquest any per a les seves cinc seus, entre elles la de la nostra ciutat. El grup ha obtingut durant el 2012 un increment dels beneficis abans d'impostos del 10%, fins als 12,11 milions d'euros.

El grup internacional proveïdor de solucions i serveis de tecnologies de la informació ha millorat els seus resultats aquest 2012. La companyia ha augmentat un 3% els ingressos en el seu negoci principal, així com els seus beneficis en un 10%.

Els ingressos consolidats totals, però, han estat de 230,69 milions d'euros, un 15% menys que l'any anterior. D'aquesta manera, l'empresa ha tancat el 2012 amb uns beneficis bruts de 12,11 milions d'euros, un 10% més.

El director de GFT a l'Estat espanyol, Carlos Eres, ha assegurat que estan satisfets amb l'evolució de la companyia, especialment amb els projectes per a clients internacionals. Per això, l'empresa busca 200 nous professionals per a les seves cinc seus.

A més de la de Sant Cugat, GFT compta amb seus a Lleida, Saragossa, València i Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.