L'atur es manté en 4.290 persones a la ciutat durant el febrer


  • Comparteix:

L'atuira es manté a Sant Cugat / Font: ACN

L'atuira es manté a Sant Cugat / Font: ACN

Sant Cugat continua amb 4.290 persones sense feina durant el febrer, la mateixa xifra registrada al gener. Aquest ha estat el primer mes que la desocupació a la ciutat es manté estable després que aquest indicador baixés continuadament des del setembre fins al gener. A àmbit català, aquest índex ha crescut fins els 3.359 treballadors que han perdut la feina el darrer mes.

La ciutat continua amb 4.290 persones que no troben feina, els mateixos números que al gener, quan s'acumulaven cinc mesos de descens de les persones aturades.

A Catalunya, en total hi ha 665.176 aturats, un 0,51% més que al gener, i si es compara amb el mateix període de l'any anterior són 23.228 persones més, un 3,62% més que l'any anterior.

Després de les cocapitals de la comarca, Rubí se situa com la tercera ciutat del Vallès Occidental amb més desocupació (8.296), seguida de Cerdanyola (5.044) i la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.