Sant Cugat es converteix en la seu central d'Eurofragance


  • Comparteix:

Noves oficines a Sant Cugat de l'empresa / Font: Eurofragance

Noves oficines a Sant Cugat de l'empresa / Font: Eurofragance

L'empresa rubinenca Eurofragance ha traslladat les seves oficines centrals al parc empresarial de Vallsolana Garden Business Park de Sant Cugat. El trasllat, que es completarà a l'abril, es fa a causa de l'expansió del seu negoci. La nau que la companyia té a la ciutat veïna seguirà mantenint la producció després d'un projecte de remodelació i, a més, comptarà també amb els departaments d'operacions, logística, compres i control de qualitat.

Eurofragance explica en un comunicat que serà a l'abril quan els treballadors i els clients es beneficiaran de les noves instal·lacions dissenyades per potenciar el sentit de l'olfacte.

La nova seu ocuparà els 3.274 metres quadrats que té l'edifi Kibo del complex empresarial que gestiona la consultora immobiliària Cushman & Wakefield. L'espai està repartit en tres plantes: la primera estarà destinada al departament Corporatiu i la direcció; la segona, que és una planta baixa, estarà ocupada per la divisió de Fragàncies; i la tercera, que és la planta amb jardí interior, estarà situat el laboratori d'I+D, mostres, aplicacions i disseny.

Eurofragance és una empresa dedicada al disseny i producció de fragàncies i aromes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.