Chic Sant Cugat no podrà construir un hotel i habitatges en els terrenys on hi ha la discoteca


  • Comparteix:

La previsió era un hotel i 16 habitatges.

La previsió era un hotel i 16 habitatges.

Els terrenys que ocupa actualment la discoteca 'Chic Sant Cugat' no es podran reconvertir en un hotel de quatre estrelles i setze habitatges. Tot i que el ple del mes de febrer d'ara fa un any va donar llum verda a la modificació del PGM per permetre l'operació, la Comissió d'Urbanisme ha resolt que aquests terrenys no poden ser d'ús residencial. De tota manera, els propietaris de la històrica discoteca mantenen el seu compromís, segellat amb un acord amb l'Ajuntament, de traslladar-se a la carretera de Rubí. La reorientació del projecte obligarà també a enderrerir el seu trasllat.

L'Ajuntament i els propietaris de Chic Sant Cugat es veuen obligats ara a replantejar-se el projecte després que la Comissió d'Urbanisme de Catalunya ha resolt que aquesta pastilla de terreny, situada a la cantonada entre el carrer Vic i l'avinguda de Rius i Taulet, no pot ser d'ús residencial ni hoteler. Per tant, rebutja la petició de modificació del PGM -aprovada en ple- per requalificar aquests terrenys i permetre la construcció d'un hotel i 16 habitatges. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa:

Mercè Conesa

LA CUC diu que no pot ser ús residencial només terciari i per tant hem de negociar-ho amb els propietaris.


Recordem que el conveni signat amb els propietaris establia que la discoteca acceptava marxar de la seva actual ubicació, -tal i com demanaven els veïns-, a canvi de l'allargament de la concessió d'explotació dels terrenys on té instal·lades 'Les Carpes'. Així, la concessió dels terrenys de 16.000 metres quadrats de les Carpes, conegudes popularment com 'Els Avions', que acabava el 2006, s'allargava 40 anys més.

Caldrà veure ara com es compensa o recondueix el projecte

On sí serà possible ubicar-hi un hotel és a Can magí, a la cruïlla entre l'avinguda de Cerdanyola amb el camí de Can Calders. Segons ha explicat Mercè Conesa, tot i que no hi cap promotor, de moment, interessat, es podrà fer planta baixa més sis plantes i aparcament:

Mercè Conesa

Es podrà fer un hotel, efectivament. De moment no hem rebut cap petició.


La modificació en l'operació pot allargar en el temps el trasllat de la discoteca ja que les previsions inicials era que les instal·lacions de Chic poguessin funcionar ja des de la carretera de Rubí a finals d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.