L'atur puja amb 42 santcugatencs més sense feina al març


Temes relacionats

L'atur es manté en 4.290 persones a la ciutat durant el febrer ( 4/mar/13)

Sant Cugat comença l'any amb el cinquè descens consecutiu de l'atur ( 5/feb/13)


  • Comparteix:

42 santcugatencs van ingressar a la cua de l'atur al març / Font: ACN

42 santcugatencs van ingressar a la cua de l'atur al març / Font: ACN

El març ha registrat un augment de la desocupació a Sant Cugat del 0'9%, el que suposa la incorporació de 42 persones a les files de l'atur respecte al febrer. Els números absoluts xifren en 4.332 els santcugatencs que no tenen feina, una dada que al març de 2012 es redueix en 152 persones. Les xifres d'atur locals trenquen amb la tònica catalana que ha marcat un descens de la desocupació del 0'2%, amb un total de 664.050 ciutadans sense lloc de feina.

La bona tendència marcada a l'inici d'any, amb el descens del gener i el manteniment dels números al febrer, s'ha trencat al març tancant un trimestre amb un increment de l'atur de 42 persones a la ciutat. Una dada que també es desmarca del descens que mostren les xifres al conjunt del país, amb una reducció de 0'2% respecte al febrer.

El secretari d'Ocupació i Relacions Laborals, el santcugatenc Ramon Bonastre, ha valorat com 'positiva' la davallada de l'atur registrat al març a Catalunya. Bonastre considera que la campanya de Setmana Santa ha pogut contribuir al descens de l'atur i al fet que al març 'comença la creació d'ocupació fins que s'acaba la campanya d'estiu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.