Les dones empresàries de la ciutat estudien com implicar-se amb la ciutat


  • Comparteix:

Les dones han intercanviart opinions per impulsar la xarxa de dones empresàries / Font: Localpress

Les dones han intercanviart opinions per impulsar la xarxa de dones empresàries / Font: Localpress

Intercanviar opinions i veure com és pot impulsar la xarxa de dones empresàries santcugatenques ha estat l'objectiu del '1r Networking de directives, empresàries i emprenedores' que ha tingut lloc aquest dimecres a l'Hotel Qgat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la situació de la dona encara està lluny de ser la desitjable i que cal seguir lluitant per millorar aspectes com la conciliació laboral i familiar i la presència femenina en càrrecs directius. Per aquests motius, Conesa també ha explicat que l'Ajuntament vol impulsar una xarxa de dones empresàries que també vulguin implicar-se en projectes col·lectius de ciutat.

Aquesta primera trobada ha servit per posar sobre la taula la necessitat de visibilitzar el paper de la dona en l'empresa i en d'altres àmbits del sector econòmic i per intercanviar inquietuds i necessitats per crear una xarxa d'empresàries locals.

Conesa ha ressaltat l'interès de l'Ajuntament per començar a teixir complicitats per impulsar aquesta plataforma. A més, ha destacat el llarg camí per recòrrer que encara tenen les dones en ple segle XXI per equiparar-se amb la situació dels homes.

Mercè Conesa

Les dones en ple segle XXI seguim estant malament en aspectes com la conciliació, els horaris i la presència en càrrecs directius.


Conesa també ha recordat que els països que millor estant suportant la crisi són els que compten amb una alta taxa d'activitat femenina i amb models socialment responsables, que mantenen una alta conciliació laboral i familiar i una alta taxa d'ocupació femenina. Un exemple, segons Conesa, que l'ocupació femenina no està 'renyida' amb una bona conciliació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.