iGuzzini col·labora amb els espais museístics amb material i assessorament


  • Comparteix:

Moment de la formalització del conveni entre el consistori i iGuzzini

Moment de la formalització del conveni entre el consistori i iGuzzini

L'empresa d'il·luminació iGuzzini Illuminazione, amb seu a Sant Cugat, ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per assessorar de forma material i tècnica els espais museístics de la nostra localitat. Amb aquesta signatura, iGuzzini reforça la vinculació amb el municipi i amb el seu món cultural i participa en l'enllumenat interior i exterior del que serà una subseu del Museu de Sant Cugat, el Celler Cooperatiu.

L'empresa iGuzzini fa un pas més en el seu compromís amb la ciutat aportant material i coneixement tècnic al Museu de Sant Cugat i les seves dependències. Amb aquest conveni, la companyia d'il·luminació reforçarà la seva participació i vinculació amb els espais culturals de la ciutat, una col·laboració que segons el conseller delegat d'iGuzzini, Miquel Chiva, ha qualificat de punt de partida.

Miquel Chiva

La nostra vocació va molt més per sobre. És un tema de cultura, de sentiment i de sentir-se involucrat amb les coses.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat que es tracta d'un nou exemple de col·laboració público-privada que ajuda a crear fortalesa econòmica tot donant suport als espais museístics de la ciutat.

Mercè Conesa

És una vegada més un exemple de col·laboració público-privada que és una tradició que venim desenvolupant per possibilitar la implicació de les empreses però també per implicar la ciutat.


iGuzzini també ha col·laborat en la il·luminació del Celler Cooperatiu, la futura subseu del Museu de Sant Cugat, per crear l'ambient adient i destacant els elements més importants. L'empresa ha assegurat que l'enllumenat d'aquest espai ha estat tot un repte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.