Veritas torna a obrir les portes amb una imatge renovada


  • Comparteix:

La cadena alimentària ha modificat el seu local / Font: Veritas

La cadena alimentària ha modificat el seu local / Font: Veritas

L'establiment de la cadena d'alimentació ecològica Veritas obre de nou les seves portes a la ciutat amb una renovació de les seves instal·lacions. Veritas ha ampliat l'espai d'algunes seccions, especialment nevera i forn de pa, i ha ubicat cartells informatius sobre els productes ecològics perquè els clients estiguin informats d'allò que consumeixen. La cadena està duent a terme reformes integrals i canvis en la imatge i el disseny dels seus locals a tot Catalunya.

La millora ha estat feta durant les dues últimes setmanes, el que ha suposat el tancament temporal de la botiga. A banda de millorar els espais per a productes frescos i la informació que s'ofereix als clients, també han tingut en compte que el mobiliari fos de materials nobles que respecten el color natural de la fusta i el ferro sense artificis. Veritas ha intentat també que, amb un les llums i els colors de la tenda es destaquin, per damunt de tot, els productes.

La cadena de productes ecològics Veritas està duent a terme un pla de reforme i actualització del disseny dels seus establiments arreu de Catalunya. Ja han estat remodelats els locals de Barcelona de Torrent de l'Olla, al barri de Gràcia, l'establiment de Gran Via de les Corts Catalanes i la tenda de Marià Cubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.