Banc Sabadell engega una nova edició d'Aces Solidaris


Temes relacionats

Les fundacions Nelson Mandela, Barraquer i Sant Joan de Déu reben més de 24.000 euros de la mà de Banc Sabadell (25/abr/10)

Una nova edició dels Aces Solidaris de Banc Sabadell recapta fons per a fundacions solidàries (20/abr/10)


  • Comparteix:

Moment de la presentació d'Aces Solidaris

Moment de la presentació d'Aces Solidaris

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha presentat aquest dilluns una nova edició d'Aces Solidaris que proposa donar 50 euros per cada ace o punt de servei que els tennistes facin durant el Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó. Les quatre fundacions beneficiàries enguany són Down Madrid, la fundació per a la reinserció de les dones (ARED), Arrels i l'Associació per al Quart Món (EQMon).

En les cinc edicions anteriors d'Aces Solidaris s'han recaptat 121.000 euros per beneficiar una quinzena de fundacions. El campionat Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó ha començat aquest dissabte i finalitzarà el proper diumenge.

Banc Sabadell ha manifestat la dificultat que suposa triar les quatre entitats beneficiàries, ja que hi ha moltes que mereixen 'tot el suport que se'ls pugui donar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.