Els treballadors d'HP es manifesten avui en contra dels acomiadaments


Temes relacionats

Treballadors d'HP es mobilitzaran després de l'acomiadament de 30 persones a l'abril ( 2/mai/13)


  • Comparteix:

Protesta anterior dels treballadors d'HP

Protesta anterior dels treballadors d'HP

La delegació sindical de la CGT, CCOO i UGT de Hewlett-Packard (HP) Consultoria i Outsourcing es mobilitza aquest dimarts en contra dels acomiadaments continuats que ha dut a terme la companyia durant els darrers anys. A més, l'empresa amb seu a Sant Cugat ha executat una trentena d'acomiadaments durant l'abril a planta local. Els treballadors d'HP es manifesten davant la seu de la companyia a la ciutat durant una hora, a partir de la una del migdia.

Aquest dimarts la plantilla d'HP es mobilitza en contra dels acomiadaments davant les oficines de l'empresa al polígon de Can Sant Joan.

El president del comitè d'empresa d'HP Consultoria de Sant Cugat, Jordi Saladie, ha expressat que la intenció de l'acció és aturar els acomiadaments i trobar altres maneres per reduir la plantilla, com ara reduccions de jornada, acomiadaments voluntaris i excedències.

Jordi Saladie

Estem disposats a negociar sempre que hi hagi uns mínims. Aquests mínims passen per aturar els acomiadaments durant la negociació i que la base de la negociació siguin acomiadaments voluntaris.


Aquesta acció, organitzada pel sindicat CGT, UGT i CCOO compta amb el suport de les formacions polítiques ICV, la CUP i ERC tant a Barcelona com a Sant Cugat. A més, el sindicat té previst una concentració davant el Parlament dimecres de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.