Un exredactor de Cugat.cat coordina el digital 'VIAempresa'


  • Comparteix:

Damià Bonmatí, en una imatge recent / Font: VIAempresa

Damià Bonmatí, en una imatge recent / Font: VIAempresa

El diari virtual 'VIAempresa' neix aquest dilluns amb l'objectiu de recollir l'actualitat econòmica catalana en format digital, amb l'exredactor de Cugat.cat Damià Bonmatí com a redactor en cap. La publicació, amb seu a Sant Cugat, és hereva de la revista vallesana B30 i busca oferir una mirada positiva sobre el teixit econòmic mitjançant continguts diaris i reportatges en profunditat. 'VIAempresa' està editada per Premsa Local i s'adreça als professionals del món empresarial.

'VIAempresa' adopta la perspectiva de la publicació vallesana B30, que posava el focus en les claus de l'èxit empresarial amb una mirada positiva, i busca exportar-la a Catalunya. Per això compta amb corresponsals a les demarcacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona i a municipis com Vic, Granollers i Terrassa, que treballen per difondre l'actualitat econòmica catalana des del territori on aquesta succeeix.

El redactor en cap de 'VIAempresa' i exredactor de Cugat.cat, Damià Bonmatí, ha explicat que 'VIAempresa' és íntegrament digital i que Internet els permet una difusió més àmplia de la publicació.

Damia Bonmati

Internet ens dóna la facilitat de fer una distribució molt més àmplia que el paper. Volem fer el salt a àmbit català.


'VIAempresa' ofereix cada dia dos reportatges de producció pròpia, com també seccions d'emprenedoria i innovació i textos en anglès. La publicació dóna el tret de sortida aquest dilluns amb un reportatge sobre els reptes de l'economia catalana i una entrevista a l'emprenedor Xavier Verdaguer, entre d'altres continguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.