L'empresa Cal Saboi viatja a la fira d'alimentació Sial Xina


  • Comparteix:

Productes de Cal Saboi / Font: Cal Saboi

Productes de Cal Saboi / Font: Cal Saboi

L'empresa Cal Saboi, amb seu a Valldoreix, participarà de nou a la fira xinesa d'alimentació i begudes Sial, una de les cites del sector agroalimentari més importants. La companyia local estarà present juntament amb altres nou empreses catalanes. La fira, que té lloc a Xangai, comença aquest dimarts i s'allargarà fins dijous.

Està prevista una afluència a l'esdeveniment d'uns 45.000 compradors professionals del sector com representants de supermercats, agències comercials, distribuïdors i venedors. Sial Xina és una de les cites més destacades del sector agroalimentari i representa una porta oberta per a les exportacions al país. La demanda de productes d'importació a la Xina creix a una taxa anual del 13%, segons dades del departament d'Alimentació de la Generalitat.

De fet, la conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha organitzat la participació de 10 empreses catalanes en aquesta 14a edició de la fira. L'empresa Cal Saboi es dedica a l'oli d'oliva verge extra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.