Emprenedors andorrans prenen nota del model d'EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Una dotzena d'emprenedors andorrans han conegut aquest dimecres el model de promoció de l'emprenedoria d'EsadeCreapolis, convidats per l'empresa INpulsa, amb seu al campus santcugatenc. Es tracta d'una iniciativa que també ha servit per establir lligams entre projectes establerts a la ciutat i a Andorra, amb la mirada posada a explorar noves oportunitats de negoci i col·laboracions.

La delegació està formada per 12 participants del 'Taller d'emprenedors' creat pel govern andorrà i membres de l'executiu del país dels Pirineus. La intenció d'aquesta iniciativa és estrènyer lligams i crear ponts entre empreses i emprenedors per crear oportunitats de negoci, segons el soci i director de la companyia INpulsa, promotora de la trobada.

Des de l'òptica andorrana, la visita suposa un impuls a la voluntat del seu govern d'obrir l'economia del país. Pels emprenedors és també una oportunitat d'eixamplar els seus negocis i buscar col·laboradors per als seus projectes, com ha destacat el coordinador del taller, Joan Gonfaus.

Joan Gonfaus

Per a nosaltres és interessant veure què s'està fent en altres indrets. A més, és una manera d'establir col·laboracions futures.


El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha donat la benvinguda a la comitiva i ha exposat les polítiques econòmiques que segueix el consistori. D'altra banda, ha posat de relleu la vitalitat de l'empresariat local i la voluntat d'aquest de generar sinergies que beneficiïn la resta del territori.

Carles Brugarolas

Tenim la sort que a la ciutat tenim institucions i empreses proactives i això beneficia el territori i ajuda a posicionar Sant Cugat on li pertoca.


La delegació ha conegut les instal·lacions d'EsadeCreapolis i el Parc Empresarial Sant Cugat. A més, la jornada també ha comptat amb ponències sobre la innovació i la col·laboració entre companyies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.