L'establiment Bocadilly Circus reobre les seves portes amb nous responsables


  • Comparteix:

El Bocadilly Circus reobre les seves portes

El Bocadilly Circus reobre les seves portes

El bar Bocadilly Circus enceta una nova etapa amb nous responsables i una renovació de l'espai. Sota la direcció d'Alberto Rodríguez, l'establiment mantindrà el nom i la línia hostalera, però incorpora les torrades a la carta. El Bocadilly Circus s'ubica des de fa vuit anys al carrer de Plana de l'Hospital i ofereix entrepans i tapes variades.

Després d'una temporada tancat per reformes, el Bocadilly Circus reobre les seves portes amb l'espai interior i la terrassa renovats. El nou responsable de l'establiment, Alberto Rodríguez, ha explicat que incorporen les torrades com a novetat a la carta, que també ofereix entrepans i tapes.

Alberto Rodríguez

Seguirem la línia anterior, amb entrepans, però incorporem les torrades. Hem rentat la cara al bar i hem fet la terrassa nova.


Tot i el context de crisi econòmica, Rodríguez ha optat per fer-se càrrec del Bocadilly Circus ja que considera que és un bon moment per invertir en hostaleria. L'establiment compta des d'aquest divendres amb una plantilla de quatre persones i manté la línia empresarial dels anteriors responsables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.