200 treballadors d'HP es mobilitzen en el primer dia de vaga indefinida


Temes relacionats

La plantilla d'HP Consultoria i Outsourcing comença una vaga indefinida ( 3/jun/13)


  • Comparteix:

Prop de 200 treballadors d'Hewlett-Packard (HP) Consultoria i Outsourcing s'han manifestat davant la seu de la companyia en el primer dia de vaga indefinida per protestar contra el degoteig d'acomiadaments, la rebaixa de sous i l'ampliació de jornada laboral que vol aplicar la multinacional. Segons fonts sindicals, estan decidits a continuar amb la vaga, ja que el seguiment per part dels treballadors és 'unànime', i desitgen que la direcció vegi que cal un acord i no apliqui l'article 41.

La resposta dels treballadors mostra, segons els sindicats, el rebuig a una situació que fa més de dos anys que s'allarga i que ara es complica amb la voluntat de la multinacional de variar les condicions laborals dels empleats amb l'aplicació de l'anomenat article 41.

El delegat de la CGT Òscar Murciano ha destacat a Cugat.cat el rebuig 'total' que han mostrat en aquesta primera jornada de vaga els treballadors de la multinacional de les diferents seus de l'Estat espanyol. Segons Murciano, això obliga la direcció a moure fitxa.

Òscar Murciano

El suport de la plantilla és total a totes les plantes de l'Estat espanyol. La companyia ha de buscar una entesa que passi per la retirada de mesures injustes.


Després de la concentració, els treballadors han protagonitzat una marxa de protesta per can Sant Joan. Mentrestant, una delegació de la plantilla es trobava a Madrid mantenint les converses amb la direcció de l'empresa. Si no arriben a un acord, l'empresa tirarà endavant aquestes mesures dijous de la setmana vinent. En dos anys i mig, HP ha acomiadat 240 persones a les seus de l'Estat espanyol, segons els sindicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.