La segona edició d''Empenta' aconsegueix finançament per a dos projectes


  • Comparteix:

Moment d'una de les sessions del programa

Moment d'una de les sessions del programa

Els projectes empresarials Devicare i Cognicor, participants a la segona edició del programa Empenta, que organitzen EsadeCreapolis i la Generalitat, han aconseguit finançament per a les seves idees empresarials, durant els quatre mesos que durava la iniciativa. Empenta II és un programa de suport a l'emprenedoria en què han participat 10 propostes que han rebut assessorament i formació per accelerar la seva sortida al mercat.

EsadeCreapolis i l'Agència de Competitivitat per a l'empresa (ACC1Ó) són els impulsors d'aquest programa de suport a l'emprenedoria. En la seva segona edició, 10 projectes han participat a les sessions encaminades a detallar processos clau en la creació d'una companyia: la redacció del pla de negocis, la cerca de finançament i la calendarització de les diferents fases. Els participants han estat acompanyats en aquest camí per experts del món de l'emprenedoria i la innovació.

El programa es dirigeix a projectes de base tecnològica i amb potencial per créixer i desenvolupar-se. Devicare ha aconseguit finançament i, per tant, el projecte tirarà endavant. Es tracta d'un dispositiu que permet els seus usuaris portar un control des de l'àmbit domèstic de l'afectació coneguda com pedres al ronyó, la litiasi renal.

L'altra iniciativa que ha aconseguit suport financer és Cognicor, un sistema d'intel·ligència artificial que permet la resolució de conflictes a través de la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.