Un projecte del Yuzz guanya el Concurs Emprèn de la UPC


  • Comparteix:

Moment de l'entrega del premi / Font: Upc.edu

Moment de l'entrega del premi / Font: Upc.edu

El projecte The Greenfish Farm, que participa al programa per a joves emprenedors Yuzz Sant Cugat, és un dels guanyadors del Concurs Emprèn UPC. El premi consisteix en 2.500 euros per fer l'estudi de viabilitat i la posada en marxa de la iniciativa que combina l'aqüicultura i l'agricultura.

El fundador de l'empresa, Jordi Carreras, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que més enllà del reconeixement que suposa el premi, aquest guardó comporta una important difusió del projecte. En aquest sentit, Carreras ha indicat ja han rebut l'interès de possibles inversors.

Jordi Carreras

Ja hem rebut moltes felicitacions i molta gent interessada. Des d'inversors a persones que volen conèixer els sistema. Sobretot ens han contactat moltes empreses de tecnologia punta.


En aquests moments, la companyia està treballant per patentar el seu model per passar després a la següent fase, que seria la comercialització del producte i començar la seva pròpia producció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.