El CIT, present al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció


  • Comparteix:

Detall del carterll del salóp

Detall del carterll del salóp

El Catalonia Innovation Triangle (CiT), consorci de promoció format per Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat, és present aquests dies a la 15a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Al certamen, que se celebra a Barcelona fins aquest dijous, hi són presents sectors com els sistemes de transport i logística, infraestructures i immobiliària, telemàtica, e-business i telecomunicacions, entre d'altres.

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció és una plataforma comercial internacional que reuneix, al llarg de tres dies, l'oferta i la demanda del sector de la cadena logística. Així vol ser el principal enclavament internacional per als negocis, les relacions comercials d'alt nivell i el coneixement, atraient inversors i compradors de tot aquest sector.

En aquesta 15a edició, els contactes i el coneixement estan més presents que mai a través de les empreses participants, l’ampli programa de jornades tècniques i les diferents trobades empresarials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.