Els Premis Cambra reconeixen tres empreses locals en la seva 36a edició


Temes relacionats

Sant Cugat i Cambra de Terrassa segueixen teixint xarxes (19/jun/13)


  • Comparteix:

Els Premis Cambra 2013, que han tingut lloc aquest dijous a la ciutat, han premiat les empreses locals Edicions Somnins i Sigma Gestión Universitaria en les categories d'empresa de nova creació i de Responsabilitat Social Corporativa, respectivament. Cambra de Terrassa també ha atorgat el premi al Lideratge Empresarial al president d'honor del Grup Palex, Werner Knuth, companyia amb seu a Sant Cugat. La Masia Can Magí ha acollit l'entrega d'aquests guardons que ha posat de relleu la internacionalització de les empreses de la comarca des d'una vessant local.

Sant Cugat ha estat l'amfitrió de la 36a edició dels Premis Cambra de Terrassa. Uns guardons que han atorgat el reconeixement al Lideratge Empresarial al president d'honor del Grup Palex, Werner Knuth. Cambra de Terrassa ha posat de manifest la constant política d'innovació de la companyia, amb seu al municipi. Aquests premis també han reconegut el món empresarial local a la companyia de nova creació Somnins, per crear projectes amb visió internacional i amb continguts innovadors. A més, Sigma Gestión Universitaria ha estat premiada per la seva Responsabilitat Social Corporativa en l'impuls del projecte 'Learning Center' oferint solucions informàtiques creatives.

Knuth ha posat de manifest que és agradable que es reconegui la feina de l'empresa des de fora i ha afirmat que no es pot ser líder si no estàs acompanyat de persones. D'altra banda, la fundadora de Somnins, Gemma Cera, i el director gerent de Sigma Gestión Universitaria, han qualificat aquest guardó com un impuls al treball fet fins ara.

Guardonats

És molt agradable veure que el treball és valorat per persones alienes a l'empresa. / És un reconeixement important. / Afalaga molt. / Hem d'exportar com part d'una planificació estratègica.


El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha remarcat el potencial de Catalunya, que permet a les empreses del país competir amb l'entorn, i ha destacat que la internacionalització de les empreses no és una sortida passatgera, sinó una aposta estructural que contingui el model econòmic del país, així com mesures com el suport a l'emprenedoria i l'assumpció de riscos.

Felip Puig

La internacionalització no és una sortida passatgera ni per compensar la baixada del mercat interior. Ha de ser una aposta estructural perquè el nostre mercat avui és el món.


Sota el lema 'Connectem les empreses al món', el president de Cambra de Terrassa, Marià Galí, ha manifestat que la situació econòmica està millorant, però que cal un esforç d'eficiència, innovació i internalització per part de les companyies. Galí ha informat que encara hi ha mancances a Catalunya, com en els tràmits per constituir una empresa, però que confia en la productivitat de les empreses i la bona preparació de la societat per establir les bases d'un país encara més atractiu per a les organitzacions.

Marià Galí

Hem de captar inversions en nous projectes empresarials. Sense amagar mancances, hem de confiar en què la millora de la productivitat dugui a terme activitats empresarials competitives.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha expressat que la ciutat aporta un valor afegit per a les empreses per la seva situació geogràfica i per l'acompanyament que reben les companyies. Conesa ha afegit que vol que la demarcació es converteix en un 'hub' de l'emprenedoria de la mà de la Cambra de Terrassa i d'altres associacions d'empresaris.

Mercè Conesa

Tenim una voluntat clara de situar-nos com un 'hub' de l'emprenedoria. Que aquells que sentin que volen començar se sentin acompanyats i ho facin a Sant Cugat.


Aquesta és la 36a edició dels Premis Cambra que ha reconegut la feina d'un total de 13 companyies de Sant Cugat, Terrassa, Olesa de Montserrat i Rubí. Durant tots aquests anys, Cambra de Terrassa ha premiat més de 140 companyies per la seva potencialitat i per la creació de projectes de futur que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.