El districte de la Floresta gestionarà, segons les seves prioritats, 150.000 euros del Pressupost 2004


  • Comparteix:

El regidor de Descentralització ha exposat l'avantprojecte al Consell de Districte de la Floresta.

El regidor de Descentralització ha exposat l'avantprojecte al Consell de Districte de la Floresta.

El districte de la Floresta gestionarà, de manera autònoma i segons les seves prioritats, 150.000 euros del Pressupost 2004. Es tracta de la primera passa de la modificació del ROM anunciada per l'equip de govern per tal de fomentar la participació ciutadana. A banda d'aquesta partida, l'Ajuntament invertirà a la Floresta 110.000 euros més en arrenjar les escales Tarruell i 150.000 en urbanitzar La Serreta.

L'esborrany dels pressupostos que s'aprovaran el dia 16 preveuen que els districtes de La Floresta, Mira-sol i Les Planes puguin gestionar, per primera vegada, 150.000 euros que decidiran els propis veïns en funció de les seves prioritats i necessitats.

A banda, a més, segons s'ha explicat en el Consell de Districte, l'equip de govern urbanitzarà el barri de La Serreta per valor de 150.000 euros més que sortiran del pressupost de l'Ajuntament. També s'invertiran 110.000 euros més en l'arrenjament de les Escales Tarruell.

Els veïns esperen ara qie a l'hora de redactar la llista de demandes de La Floresta, l'Ajuntament tingui en compte les seves demandes.De la mateixa manera, els florestans s'han preguntat si és proporcional el repartiment, a parts iguals, de la partida de 450.000 euros pels districtes.
Escoltem el portaveu de l'AAVV de La Floresta, Oriol Ribera:

Oriol Ribera

Es pensen que ens fan un favor amb aquesta partida!


D'altra banda, l'equip de govern ha anunciat que la junta de portaveus es reuneix aquesta tarda per tirar endavant el procés de modificació del Reglament Orgànic Municipal. El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha dit que proposaran la creació d'una comissió de treball específica per abordar els temes de descentralització i participació ciutadana.

Joan Recasens

Hi ha gent instal.lada en la crítica permanent


Durant el consell de districte de La Floresta, l'equip de govern ha informat que s'encarregarà un projecte tècnic per executar l'arranjament del clavegueram del carrer Pescador, pressupostat en 30 mil euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.