90 santcugatencs s'han interessat per l'emprenedoria social i el cooperativisme


  • Comparteix:

Moment d'una de les trobades

Moment d'una de les trobades

Trobar feina o reorientar la vida professional han estat alguns motius que han portat una norantena de persones a assistir a les sessions sobre emprenedoria social i cooperativa organitzades per l'Ajuntament. Aquest dimecres han tingut lloc les darreres dues trobades que han donat a conèixer el concurs impulsat des del consistori per promoure empreses d'aquesta mena.

La proposta s'emmarca en el foment del cooperativisme engegat des de l'Ajuntament que inclou el concurs d'emprenedoria social i cooperativa 2013. La presentació del certamen ha estat un dels eixos seguits en aquestes quatre sessions com també ho ha estat la sensibilització i la difusió del cooperativisme com a model empresarial.

La responsable del Servei d'Ocupació Municipal (SOM), Glòria Garcia, ha explicat a Cugat.cat que gran part de la gent que ha assistit en aquesta proposta es troba en situació d'atur i veu en el cooperativisme una possible sortida a la seva situació.

Glòria Garcia

Hi ha persones que treballen l'àmbit educatiu i social. Però una gran part dels assistents estan en situació d'atur, sobretot vénen del sector de la construcció.


A banda de trobar feina, reorientar la carrera professional ha estat un altre dels motius par assistir a la iniciativa. Aquest és el cas de Caterina Petit que considera que la situació econòmica actual requereix noves formes d'organització empresarial i el cooperativisme pot ser la solució.

Caterina Petit

Estic aquí buscant un canvi professional i noves maneres de funcionar. Sóc emprenedora i crec que a través del cooperativime es pot construir un projecte sostenible.


Les xerrades són una iniciativa de l'Ajuntament que ha comptat amb l'assessorament de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.