Banc Sabadell tanca l'adquisició del negoci de Lloyds Banking a l'Estat


Temes relacionats

Banc Sabadell enforteix la seva presència a Florida amb l'adquisició del Lloyds Bank (29/mai/13)

Banc Sabadell assumeix el negoci minorista de Lloyds a l'Estat espanyol (29/abr/13)


  • Comparteix:

El conseller delegat de Lloyds, a l'esquerra, amb el president de Banc Sabadell, Josep Oliu / Font: Banc Sabadell

El conseller delegat de Lloyds, a l'esquerra, amb el president de Banc Sabadell, Josep Oliu / Font: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha tancat l'adquisició de Lloyds Banking Group a l'Estat espanyol. D'aquesta manera, Banc Sabadell enforteix la seva franquícia en la banca minorista per als clients estrangers. L'operació comporta la cessió de les 28 oficines de Lloyds a l'Estat espanyol a Banc Sabadell, i els seus 53.000 clients.

Banc Sabadell i el grup britànic Lloyds Banking són, des d'aquest dilluns, companys en el desenvolupament de la banca per a particulars, pimes i grans empreses. Segons el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, 'aquesta operació comporta una oportunitat de reforçar la nostra posició al segment dels no-residents a l'Estat espanyol'.

De la seva banda, el conseller delegat de Lloyds Banking Group, António Horta-Osório, ha manifestat que establir una associació estratègica a llarg termini permetrà aportar les millors propostes en benefici dels clients minoristes i de banca comercial respectius i mutus.

La contraprestació s'ha establert en 84 milions d'euros i es liquida mitjançant el lliurament de 53,7 milions d'accions de Banc Sabadell, procedents de l'autocartera i equivalents a l'1,8% del capital social, de manera que el grup bancari Lloyds es converteix en accionista estable de Banc Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.