L'OAE ha ajudat en la creació de 265 plans d'empresa durant el 2012


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la memòria de l'OAE

Moment de la presentació de la memòria de l'OAE

L'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) ha participat en la creació de 265 plans d'empresa durant el 2012 dels quals 58 han aconseguit el certificat de viabilitat. Així ho recull la memòria de l'activitat d'aquest servei municipal que ha presentat el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas. De cara el futur, Brugarolas ha obert la porta a la modificació d'ordenances fiscals amb la intenció de facilitar la creació d'empreses.

L'OAE és un servei que té l'objectiu de facilitar els tràmits administratius de competència municipal relacionats amb l'empresa des d'una única finestreta. Durant 2012, aquesta oficina ha ofert els serveis d'assessorament a 265 plans d'empresa col·laborant amb el fet que 58 d'aquests obtinguessin el certificat de viabilitat. L'informe també xifra en 2.425 les atencions que ha fet l'oficina durant el 2012, una xifra inferior a l'any anterior, quan s'havien superat les 3.000 actuacions.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas ha insistit en la voluntat de continuar afavorint la creació d'empreses a la ciutat com a motor de generació de riquesa i de llocs de treball. Això passaria, segons el responsable d'Economia, per la modificació d'ordenances fiscals i la millora de la coordinació entre els diferents departaments de l'Ajuntament que treballen l'àmbit de l'economia.

Carles Brugarolas

Hem fet una bona feina però encara queden àrees de millora. Hem d'oferir un paquet integral per explicar quin és el conjunt de serveis per a l'activitat econòmica.


La presentació ha comptat amb la presència de representants del comerç i l'empresariat santcugatenc. Tots dos sectors han coincidit a destacar la feina feta des de l'administració i que cal facilitar l'arribada d'empreses de fora i l'arrencada de nous negocis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.