Boehringer repta a lluitar contra la diabetis a través de 'Complications Combat'


Temes relacionats

El Premi Boehringer Ingelheim de Periodisme allarga el termini per participar ( 1/jul/13)

L'aliança de Boehringer Ingelheim i Lilly, premiada per Fundamed-El Global ( 4/jun/13)


  • Comparteix:

Imatge inicial del joc / Font: Complicationscombat.com

Imatge inicial del joc / Font: Complicationscombat.com

El joc educatiu Complications Combat és el darrer fruit de l'aliança entre Boehringer Ingelheim i Lilly. Aquesta aplicació, que tracta sobre la diabetis del tipus 2, vol ensenyar els pacients, metges i el públic com tractar els reptes que presenta aquesta malaltia. El joc, que és gratuït, es pot adquirir a través del web Complicationscombat.com per a ordinador i d'iTunes per a iPhone i iPad.

Complications Combat és el nou repte en forma de joc educatiu que ha presentat l'aliança entre l'empresa farmacèutica amb seu a Sant Cugat Boehringer Ingelheim i Lilly. Aquesta aplicació està dissenyada per conscienciar la població de les complicacions associades a la diabetis tipus 2, així com el repte que suposa per a metges i malalts enfrontar-se a la malaltia.

L'objectiu del joc és mantenir una vida saludable a través de les opcions que ofereix el joc. S'estima que més de 370 milions de persones pateixen diabetis de tipus 1 o 2 al món, tot i que la de tipus 2 representa un 90% dels casos d'aquesta malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.