SCEmpresarial busca el compromís local amb la responsabilitat social empresarial


  • Comparteix:

Frederic Boix durant el fòrum Santcugatribuna / Font: Localpres

Frederic Boix durant el fòrum Santcugatribuna / Font: Localpres

Sant Cugat Empresarial vol comprometre la ciutat amb la responsabilitat social empresarial. És per això que l'associació prepara una moció que ha presentat als grups municipals per concretar l'acord en el ple municipal a partir de setembre.

L'acord vol ser una declaració de principis d'actuació per promoure el compromís local amb la responsabilitat social empresarial, tal com ha avançat el president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, durant el fòrum Santcugatribuna.

Frederic Boix

Estem promovent una moció. És una declaració de principis d'actuació per promoure el compromís de la responsabilitat social empresarial. Espero que al setembre es posi sobre la taula de manera concreta.


Es tracta d'una visió compartida per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que també ha aprofitat aquest fòrum per defensar la necessitat d'incorporar una visió social al teixit empresarial i comprometre la ciutat amb la fortalesa econòmica.

Mercè Conesa

Per això demanem la incorporació de la visió social des de les empreses, però també com a ciutat ens posem aquest repte de fortalesa econòmica per garantir l'estat del benestar.


L'associació espera comptar amb el suport dels grups municipals per aconseguir un ampli acord institucional al ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.