La multinacional Win Systems instal·la la seu coporativa a Sant Cugat


Temes relacionats

Endress+Hauser instal·larà una nova seu a Can Sant Joan (13/jul/13)


  • Comparteix:

Imatge de les noves oficines / Font: Win Systems

Imatge de les noves oficines / Font: Win Systems

El proveïdor tecnològic per a la indústria del joc i l'entreteniment Win System ha instal·lat la seva seu corporativa a Sant Cugat. La multinacional ha traslladat a la ciutat les seves oficines per créixer, ampliar la capacitat i acollir a finals d'any uns 80 enginyers de programari.

Des d'aquest juliol, la companyia Win Systems compta amb una nova seu corporativa a Sant Cugat. Les oficines tenen prop de 2.000 metres quadrats, ubicats al complex empresarial Vallsolana.

Durant el fòrum Santcugatribuna, l'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha felicitat per l'arribada d'aquesta nova empresa, que se suma a la companyia suïssa Endress+Hausser.

Mercè Conesa

Són empreses molt importants que aposten pel nostre entorn de qualitat, de serveis, empresarials. També és important que emprenedors vegin Sant Cugat com una oportunitat.


L'objectiu del traslladat de Win Systems és ampliar la seva capacitat de desenvolupament de programari i implementar noves tecnologies. De fet, la nova seu acollirà el departament de suport tècnic de l'empresa, que preveu comptar amb uns 80 enginyers de programari a finals d'any a les noves instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.