La Carnisseria Corral obre les portes del nou establiment al mercat de Mira-sol


Temes relacionats

La Carnisseria Corral canvia el mercat de Pere San pel de Mira-sol (22/jul/13)


  • Comparteix:

Aspecte de la carnisseria Corral a la seva nova ubicació, al mercat de Mira-sol

Aspecte de la carnisseria Corral a la seva nova ubicació, al mercat de Mira-sol

La Carnisseria Corral ha inaugurat aquest divendres la seva nova parada al mercat de Mira-sol, després d'estar gairebé 90 anys al mercat Pere San. Les oportunitats que presenta el nou mercat han estat un dels motius principals perquè els responsables de la carnisseria hagin decidit el trasllat.

El mercat de Mira-sol compta des d'aquest divendres amb una nova parada. La Carnisseria Corral s'ha traslladat a la nova centralitat mirasolenca després d'haver estat gairebé nou dècades al mercat Pere San. La carnisseria va obrir les seves portes el 1925 especialitzant-se en la venda de la carn de xai.

Actualment, l'establiment compta amb la quarta generació de la família, encapçalada per Toni Corral. Corral ha explicat a Cugat.cat que el trasllat els permet ampliar i obrir-se a nous productes.

Toni Corral

Hem decidit ampliar i obrir un nou negoci. Abans només erem especialistes en xai, ara inclourem més productes. A Mira-sol hi ha aparcament i la gent pot carregar més productes.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha assistit a la inauguració de la nova carnisseria. Conesa ha valorat aquesta incorporació al nou mercat, que està tenint una bona resposta del veïns.

Mercè Conesa

Aquest canvi és un pas important per a ells i nosaltres volem donar suport a aquesta aposta per un mercat nou, que està agafant embranzida, activitat i crec que és ben rebut per la ciutadania.


La inauguració del local ha estat oberta a la ciutadania i ha comptat amb diverses activitats paral·leles amb la col·laboració del gimnàs Anytime Fitness, també ubicat al complex Mira-sol Centre.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.