Ricoh reforça els serveis de tecnologia amb l'adquisició d'Aventia


  • Comparteix:

Ricoh compta amb seu a Sant Cugat / Font: Ricoh

Ricoh compta amb seu a Sant Cugat / Font: Ricoh

La multinacional Ricoh, amb seu a Sant Cugat, s'ha imposat finalment en el procés d'adjudicació de la unitat productiva d'Aventia a l'Estat espanyol. Amb aquest adquisició, la companyia japonesa vol reforçar el seu negoci de serveis de tecnologia. Ricoh integrarà 275 treballadors de la consultora de serveis tecnològics.

Segons ha informat Ricoh en un comunicat, l'operació és una aposta estratègica que permetrà potenciar la seva àrea de negoci de serveis tecnològics, que és prioritària en la seva diversificació de negoci i pla de creixement.

Ricoh invertirà 500.000 euros en la compra i integrarà 275 treballadors d'Aventia, que pasaran a una companyia filial de Ricoh. D'aquesta manera, la multinacional japonesa s'ha fet amb la consultora de serveis tecnològics amb una oferta superior a la de Seidor, que oferia 275.000 euros i mantenir 280 llocs de treball.

Aventia, especialitzada en tecnologies de la informació, va presentar concurs voluntari de creditors el juny passat. La marca compta amb equips especialitzats a Madrid i Barcelona.

Ricoh està especialitzada en equipaments digitals per a l'oficina, solucions d'impressió d'alta producció, sistemes per a la gestió de documents i serveis TIC. Opera a uns 200 països i regions. Els seus ingressos sumen uns 20.000 milions de dòlars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.