La immobiliària de Banc Sabadell amplia la promoció d'habitatges a la costa


  • Comparteix:

Imatge d'una promoció d'apartaments de la campanya de Solvia / Font: Solvia.es

Imatge d'una promoció d'apartaments de la campanya de Solvia / Font: Solvia.es

La immobiliària Solvia, de l'entitat bancària amb seu a Sant Cugat Banc Sabadell (BS), ha ampliat la seva campanya 'Per què somies si ho pots comprar?' després de rebre 3.300 ofertes de compra. Aquesta promoció, activa fins a mitjans d'agost, permet adquirir apartaments a la platja amb descomptes del 20 al 25% si es financia la seva compra amb Banc Sabadell.

De les vendes que Solvia ha fet en aquesta campanya, un 33% es destinen a inversió i un 15% són de compradors estrangers no residents a l'Estat espanyol. A més, la immobiliària de Banc Sabadell, ha destacat que durant el primer semestre del 2013 les vendes han augmentat un 56% respecte el mateix període de l'any anterior.

La majoria dels habitatges de la campanya són immobles de primera i segona residència situats a la costa mediterrània, tant d'obra nova com de segona mà. Solvia ofereix la seva pàgina web, Solvia.es, en anglès i rus per arribar a un públic més ampli. En aquesta pàgina hi ha més de 20.000 habitatges disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.