El foment de l'emprenedoria de Cambra Terrassa ajuda a crear 95 empreses


  • Comparteix:

Exterior de la seu de la Cambra / Font: Cambraterrassa.es

Exterior de la seu de la Cambra / Font: Cambraterrassa.es

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, amb delegació a la nostra ciutat, ha promogut la creació de prop d'un centenar de companyies durant els primers sis mesos de l'any. Les 95 empreses creades, del total de 199 projectes assessorats, suposen un increment del 17% respecte el mateix període de l'any anterior.

De les iniciatives que han reeixit, un 43% són propostes adreçades als serveis a les persones, un 34% té a veure amb l'àmbit comercial, un 20% treballa els serveis a les empreses i el 3% es dedica al sector industrial. De les 95 companyies creades gràcies a la col·laboració de l'ens cameral, 34 s'han constituït mitjançant els serveis telemàtics utilitzant els serveis exprés que poden crear una empresa en 48 hores. Durant els primers sis mesos del 2012, aquest servei va generar 18 empreses.

El Servei de Creació d'Empreses de la Cambra també ha registrat un augment dels projectes als quals ha assessorat d'un 11% respecte la primera meitat del 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.