Slomo Ben Ami parla avui a Santcugatribuna sobre la crisi del Pròxim Orient


  • Comparteix:

Es tracta de la segona sessió després de Jordi Pujol.

Es tracta de la segona sessió després de Jordi Pujol.

L'exministre d'Afers Estrangers israelià Slomo Ben Ami és el ponent aquesta nit del fòrum empresarial Santcugatribuna que se celebra, com a novetat, a les 8 del vespre al Teatre-Auditori. Fins el moment, 300 empreses de la ciutat han confirmat la seva assistència per debatre la situació política del Pròxim Orient i com aquesta inestabilitat pot afectar el desenvolupament econòmic de les empreses de la demarcació.

Sancugatribuna celebra aquesta nit la seva segona sessió amb Slomo Ben Ami com a convidat i conferenciant. Després de Jordi Pujol, l'exministre israelià agafa el relleu en la segona de les sessions.

Els organitzadors d'aquests debats empresarials han considerat el laborista com una de les peces claus per poder entendre el conflicte arabo-israelià i els fracassos, continuats, dels processos de pau que s'han engegat en aquesta zona. L'alcalde creu que Shlomo Ben Ami és, no només un polític, sinó un intel·lectual d'excepcional vàlua que pot ajudar a entendre les arrels del conflicte:

Lluís Recoder

És un dels intel·lectuals més rellevants i ens pot ajudar a entendre un conflicte que desestabilitza la política i l'economia mundial.


De moment, 300 empreses han confirmat la seva presència i s'ha obert llista d'espera per poder encabir la resta de sol·licitants. El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly ha destacat l'èxit de la iniciativa entre les empreses i empresaris de la ciutat.

Jordi Joly

Estem molt satisfets de l'èxit que ha tingut entre les empreses. La prova és que hem hagut d'obri una llista d'espera.


A partir d'ara Santcugatribuna es farà al Teatre Auditori. Recordem que segueix pendent la confirmació de la presència del president de la Generalitat tot i que s'han fet els tràmits per portar Pasqual Maragall en la propera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.