'Aquí hi ha crèdit', lema de la 1a Fira del Crèdit de Sant Cugat


Temes relacionats

Lozano (Aefol): 'Volem posar en contacte les empreses amb les finances' (15/jul/13)

Sant Cugat acollirà una fira dedicada al crèdit (11/jul/13)


  • Comparteix:

Web d'Aefol, impulsora de la fira / Font Aefol.com

Web d'Aefol, impulsora de la fira / Font Aefol.com

La 1a Fira del Crèdit reunirà, a finals de novembre, empresaris i emprenedors amb les fonts de finançament sota el lema 'Aquí tenim crèdit'. La iniciativa, impulsada per la companyia Aefol, amb seu a la ciutat, se celebrarà al restaurant Can Ametller i també destinarà espai al comerç local.

La cita comptarà amb espais comercials on les empreses del sector es donaran a conèixer, sessions tècniques i de networking per aprofundir en aquesta qüestió. El comerç local tindrà el seu espai per interactuar amb els participants. La cita també servirà per analitzar casos concrets i informar sobre fonts de finançament poc conegudes.

El director d'Aefol i impulsor de la iniciativa, Josep Lozano, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que es tracta d'una proposta molt pràctica i que la intenció és que els visitants marxin amb solucions a les seves necessitats.

Josep Lozano

Volem que els visitants tinguin solucions per a les seves empreses i projectes, i que es puguin posar en marxa abans de finals d'any.


La fira té la implicació de Sant Cugat Empresarial (SCE), Pimec, Cecot, l'Ajuntament i diverses empreses de l'àmbit financer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.