El comerç local dóna un cop de mà a cinc entitats socials


  • Comparteix:

Moment del lliurament dels diners recaptats

Moment del lliurament dels diners recaptats

Cinc entitats de Sant Cugat reben 4.400 euros gràcies a la campanya Rebaixes Solidàries engegades per l'associació Sant Cugat Comerç (STC) durant els descomptes d'estiu. És la segona edició d'aquesta iniciativa que ha repartit els fons entre la delegació de l'Associació Catalana per al Parkinson, l'associació Muskana i els bancs d'aliments de l'Església Evangèlica de Valldoreix, de la Casa de Dios i de la parròquia de les Planes.

Els 4.400 euros s'han obtingut a partir de les compres que s'han efectuat als centres agremiats durant el període de rebaixes d'estiu mitjançant les targetes Sant Cugat Comerç. La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Obra Social la Caixa, ha repartit els recursos entre cinc entitats que duen a terme la seva activitat solidària o assistencial a la ciutat.

La presidenta de l'entitat comercial, Maite Pérez, ha explicat que han triat organitzacions petites i poc conegudes per donar una empenta a les persones que 'sense fer soroll' fan molt per la ciutat.

Maite Pérez

A diferència de l'any passat, hem triat entitats petites i amb projectes poc coneguts que necessiten una ajuda.


L'associació pel Parkinson i Muskana rebran 1.100 euros cadascuna. Els tres bancs d'aliments rebran la mateixa quantitat però en viandes i no en metàl·lic. En el cas de l'Església Evangèlica i la Casa de Dios rebran una quantitat d'aliments valorada en 550 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.