Un any després de Mira-sol Centre: 70% d'ocupació i 130 llocs de feina


Temes relacionats

El mercat del Mira-sol Centre arribarà al 70% d'ocupació d'aquí a dos mesos ( 7/mar/13)

L'Anytime Fitness del Mira-sol Centre supera les expectatives en el primer mes ( 8/nov/12)

El nou Mercadona, principal reclam per impulsar el complex Mira-sol Centre (28/set/12)


  • Comparteix:

Carnisseria Tubau, un dels últims comerços en arribar

Carnisseria Tubau, un dels últims comerços en arribar

El complex Mira-sol Centre té un 70% d'ocupació i ha generat 130 llocs de feina, un any després de la seva posada en marxa. Segons la regidoria de Comerç, el centre està 'plenament consolidat' amb la visita de 60.000 clients al mes, la majoria d'ells procedents de Sant Cugat, però també de Rubí i Vallvidrera.

Plenament consolidat. Amb aquestes paraules ha definit el regidor de Comerç, Josep Romero, el moment en què es troba el complex Mira-sol Centre, 12 mesos després de la seva arrencada amb l'obertura de Mercadona. Els números, segons l'equip de govern, parlen d'un 70% d'ocupació global, amb una planta baixa amb tots els locals en funcionament, i més de 60.000 clients al mes.

La majoria dels visitants de les instal·lacions procedeixen de Sant Cugat, en un 90%, sobretot del barri de Can Mates de Mira-sol, però també dels districtes de la Floresta i les Planes, Valldoreix i el barri de Can Picanyol, al costat de l'Arxiu Nacional (ANC). Josep Romero també ha apuntat un important nombre de visites de veïns de la zona sud de Rubí i Vallvidrera.

El percentatge d'ocupació dels locals s'incrementarà, segons Romero, amb l'aterratge d'una carnisseria ecològica, un forn de pa i una establiment de Turris, tal com ha avançat Cugat.cat. Amb relació als hàbits de compra, la regidoria de Comerç explica que els clients de Mira-sol Centre no només compren articles de primera necessitat, sinó que també aposten per l'oferta de serveis, com bugaderia, farmàcia, ferreteria i gimnàs, entre d'altres.

Sobre les formes de desplaçament dels clients, les dades de l'equip de govern apunten que dels 1.300 clients diaris 1.000 van al centre en cotxe, 300 hi van a peu, i la resta opten pel bus i els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

L'obertura de Mira-sol Centre ha suposat la creació de 130 llocs de feina, segons la regidoria de Comerç. L'espai consta d'un mercat amb 19 parades i 40 establiments comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.