Neix a Sant Cugat la tercera acceleradora d'empreses de Catalunya


Temes relacionats

EsadeCreapolis se suma a la xarxa d'acceleradores Start-up Catalonia (23/set/13)


  • Comparteix:

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat que el pitjor de la crisi ja ha passat durant la inauguració al campus d'EsadeCreapolis de la tercera acceleradora d'empreses de Catalunya. Puig veu en aquesta posada en marxa una eina estratègica per garantir la viabilitat de les empreses amb almenys cinc anys de vida i una aposta pel futur del país.

Entre els empresaris catalans comença a haver-hi la sensació que s'ha tocat fons. Així s'ha expressat el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha evitat parlar d'indicadors positius en referir-se a l'economia catalana que considera que ara cal revitalitzar.

Felip Puig

No diré ni brots verds ni indicadors però hi ha un canvi de perspectiva. Hi ha la sensació que s'ha tocat fons i que es comencen a controlar algunes variables.


Puig ha participat en la inauguració de la tercera seu de la xarxa d'acceleradores Start-up Catalonia, ubicada a EsadeCreapolis. Es tracta d'un servei d'assessorament i consultoria per a empreses de més de cinc anys de vida, amb visió internacional i component innovador que assumeixin un compromís de creixement vinculat a alguns dels sectors estratègics del país.

El programa Start-up Catalonia rep finançament públic i privat, i posa a disposició de les companyies usuàries serveis d'assessorament i mentoratge i aquestes es comprometen a incrementar la facturació un 50%, augmentar la plantilla i la seva presència al mercat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reclamat, a més d'aquests compromisos, que les empreses vetllin per la seva responsabilitat social.

Mercè Conesa

Hem de ser conscients que l'esforç de l'administració ha de tenir complicitat en les empreses. Una empresa que no aporta valor social avui dia no té sentit.


A finals d'any, es preveu la posada en marxa d'una nova acceleradora i durant l'any 2014 quatre més que es repartiran per tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.