El programa Start-Up Catalonia arriba per donar una empenta als emprenedors

La sessió ha reunit una cinquantena d'emprenedors de la ciutat i la resta del Vallès

Economia

Publicat el 4/oct/13 per Mikel Vilalta

El programa Start-Up Catalonia s'ha presentat aquest divendres a EsadeCreapolis a més de 50 emprenedors santcugatencs i de la resta del Vallès amb l'objectiu d'oferir-los eines per expandir les seves empreses. Emmarcat dins de l'agència ACCIÓ de la Generalitat, el projecte ofereix 250 places arreu de Catalunya.

Start-Up Catalonia és un programa de suport que s'adreça a les empreses catalanes joves i amb potencial de creixement. Els seleccionats podran gaudir de 72 hores amb un tutor personalitzat, l'accés a consultors especialitzats en el seu àmbit de negoci i diverses activitats de 'networking'. Tot plegat amb l'objectiu d'ajudar aquests negocis a créixer i generar ocupació, tal com ha recordat el director de la Fundació Sant Cugat Actiu, Lluís Fernández.

Lluís Fernández

Aquest suport és clau per generar creixement econòmic i ocupació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per optar a una de les places cal disposar d'una empresa jove, de cinc anys de vida o menys, que es dediqui a la producció de béns o serveis en l'àmbit de l'energia, l'alimentació, els recursos industrials, la salut, la indústria del disseny o la mobilitat sostenible.

El programa s'ha presentat aquest divendres a EsadeCreapolis i ha comptat amb l'assistència de més de 50 emprenedors del municipi i de la resta del Vallès. Durant aquesta tardor es duran a terme jornades informatives a diversos llocs de Catalunya. Sant Cugat serà una de les seus del programa del 2014. Les altres seran Mataró, Cornellà i Girona.