La botiga Eroica neix per cobrir la demanda ciclista de la ciutat

Els responsables d'Eroica

Economia

Publicat el 4/oct/13 per Núria Juanico

La botiga de bicicletes Eroica ha obert les seves portes aquest divendres amb l'objectiu de cobrir totes les necessitats ciclistes. L'establiment, a l'avinguda de Cerdanyola, ofereix bicicletes de totes les modalitats i proposa activitats per carretera i Collserola per fomentar aquest esport.

Els tres responsables d'Eroica han decidit engegar una botiga de bicicletes per donar resposta a una demanda present a la ciutat. El negoci ofereix bicicletes de carretera, urbanes i BTT, tant infantils com per a adults. A més, Eroica proposa sortides en grup per carretera i Collserola amb l'objectiu de 'treure la por' als ciclistes primerencs i mostrar-los els beneficis d'aquest esport. Un dels socis de la botiga, Enric Rovelló, ha destacat que Eroica vol cobrir les necessitats ciclistes i convertir-se en un referent al sector.

Enric Rovelló

A Sant Cugat li feia falta més oferta de botigues de bicicletes. Moltes vegades no trobàvem el producte que volíem al poble.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El nom de l'establiment s'inspira en la cursa italiana Eroica, que té lloc cada any a la Toscana. L'acte d'inauguració de la botiga ha tingut lloc aquest divendres a la tarda i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.