Banc Sabadell culmina la integració de la xarxa i el negoci de Caixa Penedès


  • Comparteix:

Una de les oficines de Caixa Penedès, ara de Banc Sabadell / Font: Banc Sabadell

Una de les oficines de Caixa Penedès, ara de Banc Sabadell / Font: Banc Sabadell

Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha culminat aquest diumenge la integració de la xarxa i el negoci de l'antiga Caixa Penedès. Amb aquesta incorporació, l'entitat duplica a Catalunya la seva xarxa comercial i assoleix els dos milions de clients.

Banc Sabadell ha completat la unificació dels sistemes operatius i tecnològics, i el canvi de marca, després d'absorbir el negoci de Banco Mare Nostrum a Catalunya i Aragó. Això suposa posar fi a un procés que ha durat cinc mesos amb el traspàs de més de 545 milions de registres de clients i el canvi de retolació de 376 oficines durant aquest cap de setmana. En total, 900.000 clients procedents de Caixa Penedès s'incorporen als productes i serveis de Banc Sabadell.

Amb aquesta integració, el banc es consolida com la quarta entitat financera de l'Estat espanyol, amb un volum d'actius superior als 170.000 milions d'euros, amb més de sis milions de clients i una quota d'oficines del 12%.

Una vegada finalitzada l'operació de Caixa Penedès, Banc Sabadell enfila la integració de Banco Gallego, Lloyds Banking Group a Espanya i el negoci de banca privada de Lloyds Banking Group a Miami. En una dècada, el banc ha protagonitzat una dotzena d'adquisicions i adjudicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.