El concurs d'emprenedoria de l'Ajuntament acull quatre projectes cooperatius


  • Comparteix:

Un dels projectes comercialitza productes de la finca de Can Monmany

Un dels projectes comercialitza productes de la finca de Can Monmany

Dos projectes d'alimentació, un d'organització d'actes corporatius i un sobre una moneda social competeixen al concurs d'emprenedoria de l'Ajuntament. Es tracta de propostes per crear empreses cooperatives i impulsades per equips de santcugatencs en situació d'atur. El premi està dotat amb 2.000 euros per constituir una empresa i una subvenció de 18.000 euros.

Al certamen competeixen dos projectes sobre alimentació, 'Sabor afegit' i 'L'Ortiga'. El primer s'especialitza en l'elaboració de productes per a establiments gastronòmics, mentre que el segon aposta per comercialitzar cistelles de consum amb aliments produïts a la finca de Can Monmany i proposa activitats educatives sobre menjar ecològic.

La iniciativa 'Vip Size Events', basada en l'organització d'esdeveniments corporatius i paquets turístics d'oci, també competeix al certamen. L'últim projecte del concurs és 'Sinergia 360º', que impulsa una xarxa de compravenda de serveis a través de la moneda social eQ.

Un total de cinc projectes s'han presentat al certamen, però un ha estat eliminat perquè no complia els requisits de les bases. En les properes setmanes es donarà a conèixer el nom del guanyador o guanyadors, que rebran 2.000 euros per engegar el projecte empresarial i una subvenció d'un màxim de 18.000 euros. En cas que la iniciativa es consolidi i creiï ocupació, el 75% d'aquests nous llocs de treball provindran del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.