HP Consultoria ha acomiadat sis treballadors en dos dies, segons CGT


  • Comparteix:

Treballadors d'HP davant de la seu a Sant Cugat

Treballadors d'HP davant de la seu a Sant Cugat

La direcció de Hewlett Packard ha acomiadat en aquesta setmana sis treballadors del departament de Consultoria, segons el sindicat CGT. Segons el sindicat, el perfil dels acomiadats és molt variat, incloent persones amb força antiguitat a l'empresa i treballadors amb discapacitat.

El cap del comitè d'empresa d'HP Consultoria, Jordi Saladie, ha afirmat que la causa d'aquest nou degoteig d'acomiadaments és el tancament de l'any fiscal de la companyia informàtica per quadrar els 'números'. Saladie ha afegit que en els propers dies s'esperen més acomiadaments, tant a la planta santcugatenca com a la de Saragossa.

Jordi Saladie

Portem sis acomiadaments aquesta setmana a Sant Cugat. Han acomiadat dues persones amb discapacitat. Entre avui o demà hi pot haver més acomiadaments a Outsorcing i a Saragossa.


El cap del comitè, que ha quantificat en més de 220 els acomiadaments en dos anys, no descarta properes mobilitzacions per visibilitzar la problemàtica. Saladie ha parlat de crear una 'marea blava' per protestar per aquestes accions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.