La Generalitat sanciona HP per rebre la cessió il·legal d'uns 400 treballadors


  • Comparteix:

Els treballadors afectats depenen del centre santcugatenc

Els treballadors afectats depenen del centre santcugatenc

La Generalitat ha sancionat els departaments d'Outsourcing i Consultoria i Aplicacions d'HP amb una multa de 182.500 euros per comptar amb uns 400 empleats cedits il·legalment per altres empreses, segons CCOO. El sindicat ha explicat a Cugat.cat que la companyia nord-americana té ara uns dies per presentar un recurs d'alçada per evitar la sanció.

El delegat sindical de CCOO a Hewlett Packard, Àlex Samaranch, ha explicat que la cessió il·legal ja ha quedat provada i que ara l'empresa només pot posar un recurs per evitar la sanció. Samaranch ha explicat que el sindicat treballa ara per convèncer tots aquests treballadors subcontractats perquè reclamin el pas a la plantilla laboral d'HP.

Àlex Samaranch

Des de CCOO, estem ajudant els subcontractats perquè presentin una demanda.


Segons Samaranch, és molt probable que les demandes dels empleats prosperin perquè ja compten amb l'informe que certifica aquestes subcontractacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.