Les inscripcions per a la Jornada de l'Emprenedoria avancen a bon ritme


Temes relacionats

La cooperació empresarial, a la 5a Jornada d'Emprenedoria de la Cambra ( 3/oct/13)


  • Comparteix:

Aquesta jornada fomenta la col·laboració entre empreses i emprenedors

Aquesta jornada fomenta la col·laboració entre empreses i emprenedors

La 5a Jornada d'Emprenedoria ja compta amb 670 inscrits, tot i que l'organització confia a assolir les 800 places disponibles abans del dimecres de la setmana vinent, la data en què se celebra la cita. La cooperació entre empreses és l'eix central de l'edició d'enguany, on participaran empreses com Tous, Desigual i Anuntis.

La Jornada de l'Emprenedoria arriba a la 5a edició i porta per lema 'Cooperem generant valor'. La col·laboració entre entitats empresarials i el creixement actiu seran els temes de la iniciativa, que busca donar respostes a les necessitats dels emprenedors i ajudar-los a trobar recursos i idees per expandir la seva empresa.

La Jornada està organitzada per la Cambra de Terrassa, l’Ajuntament i EsadeCreapolis. Al llarg de tot el dia s’oferiran conferències, taules rodones i activitats per fomentar la relació entre els assistents. L'acte tindrà lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.