Mas agraeix als empresaris el coratge per combatre 'el discurs de la por'


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït als empresaris el suport al procés català i ha destacat la seva lucidesa i coratge per 'combatre el discurs de la por'. Ho ha dit aquest divendres a la Nit de l'Empresari de Cecot, durant la qual la patronal ha premiat una quinzena d'empreses.

El president de la Generalitat ha agraït durant el seu discurs el suport de Cecot, després que recentment la patronal s'hagi mostrat favorable al procés català. El president ha personalitzat el seu agraïment en el president de la Cecot, Antoni Abad, i ha dit que també ho va fer fa uns dies al president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls.

Mas ha reclamat que tothom des de la seva responsabilitat contribueixi al 'clima de serenor i a tocar de peus a terra', però sense acceptar el discurs de la por. En aquest sentit, ha agraït als empresaris la seva 'lucidesa i el coratge' per situar-se a favor del procés català.

Artur Mas

Els vull agrair que tinguin la lucidesa i el coratge de combatre els discursos de la por. El nostre país té una doble cara: de les grans dificultats i de la il·lusió d'un projecte important.


De la seva banda, el president de Cecot, Antoni Abad, ha criticat la política que s'està duent a terme a l'Estat espanyol, que ha considerat que és 'any rere any menys atractiu per fer-hi negocis'. Ha dit que el govern espanyol desatén de manera irresponsable Catalunya. Per això Abad ha alertat a l'Estat espanyol que o es modernitza i canvia la seva actitud o els empresaris no s'aturaran.

Antoni Abad

Com a empresaris la raó ens faria pensar que som conscients de la necessitat. La pregunta és per què no ho fan. O Espanya canvia els seus comportaments i es modernitza o no pararem.


L'acte ha comptat també amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, diversos consellers de la Generalitat i una àmplia representació institucional i empresarial. Conesa ha assegurat que no li han sorprès les paraules del president de la patronal, ja que hi ha molts empresaris que reclamen canvis a l'Estat espanyol.

Mercè Conesa

No em van sorprendre. Són molts els empresaris que reclamen una política i un tracte diferent. Demanen que la legislació estatal prioritzi els sectors que generen riquesa.


La Nit de l'Empresari ha celebrat aquest divendres la 19a edició sota el lema 'En rebel·lia positiva'. La patronal ha guardonat el Port de Barcelona i el director general de Damm, Enric Crous, a més d'una desena d'empreses. Aquest any, els premis no han reconegut cap companyia santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.