Caçatalents de 70 multinacionals busquen 'promeses' a Esade


  • Comparteix:

Esade és el punt de trobada durant tres dies d'una nova edició de l'Esade Career Forum, on 70 multinacionals, com L'Oréal, Goldman Sachs i Google, busquen promeses per a la seva plantilla. Segons Esade, el 90% dels estudiants de la promoció 2013 del Màster de direcció d'empresa va trobar feina en grans empreses tres mesos després d'acabar els estudis.

Esperar el seu moment. Això és el que, durant tres dies, busquen els alumnes del campus d'Esade de Sant Cugat en una nova entrega de l'Esade Career Forum. Es tracta d'un espai de trobada en què responsables de grans companyies van a la cerca i captura de joves prometedors a partir de contactes 'face to face' on els estudiants defensen el seu currículum.

L'Oréal, Goldman Sachs, Novartis, Google o Amazon són algunes de les 70 multinacionals que desfilaran per Esade. Per les empreses, la trobada és una aposta per trobar fitxatges potencials; pels estudiants, una oportunitat d'iniciar el camí en el món laboral.

Segons Esade, el 90% dels alumnes de la promoció de 2013 del Màster de direcció d'empresa va obtenir feina tres mesos després de finalitzar els estudis. Del màster d'aquest any, el 95% dels alumnes són internacionals i procedeixen de 43 països diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.