Els productes dels comerços arriben a casa de la mà de 'Sant Cugat Express'


  • Comparteix:

'Sant Cugat Express' ja està disponible

'Sant Cugat Express' ja està disponible

El santcugatenc Matias Reyes ha creat una nova aplicació per a mòbils anomenada 'Sant Cugat Express', que permet fer comandes a domicili als comerços del municipi. Diverses farmàcies, restaurants, supermercats i estancs formen part d'aquest nou servei que disposa de diverses tarifes, segons el temps de lliurament.

L'aplicació ja està disponible i es pot descarregar per a mòbils Android i iPhone de manera gratuïta. El client ha de sol·licitar el producte que vulgui a través del mòbil. Aleshores, un intermediari anirà a comprar-lo i el portarà a casa seva. Segons el fundador del projecte, Matias Reyes, el valor afegit de 'Sant Cugat Express' és l'ús de les noves tecnologies i el fet de donar l'oportunitat als comerços d'incrementar les vendes dels seus productes.

Matias Reyes

El valor afegit és que donem un servei que avui no existeix. A més, és una oportunitat per als comerços de créixer.


Diferents tipus de comerços formen part de l'oferta de 'Sant Cugat Express'. McDonalds, Viena, Udon i Forsters Hollywood són alguns dels restaurants inclosos. També hi ha farmàcies, estancs, supermercats i la tintoreria 5àSec. Reyes no ha descartat ampliar l'oferta de comerços en cas que es detecti demanda per part del clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.