El professor Pedro Nueno inaugurarà la 1a Fira del Crèdit

Pedro Nueno és també professor de l'escola de negocis CEIBS ubicada a Xangai / Font: CEIBS

Economia

Publicat el 2/nov/13 per Adrià Claramunt

El professor d'IESE Pedro Nueno impartirà la conferència inaugural de la 1a Fira del Crèdit que tindrà lloc a la Masia Can Ametller el 28 de novembre. L'impulsor de la iniciativa i director d'Aefol, Josep Lozano, ha confirmat que dins de l'àrea comercial hi haurà un espai destinat a projectes socials de la ciutat, amb el paratriatleta santcugatenc Dani Nafría, i ha avançat la presència d'empreses del sector de Palma, València, Astúries i Madrid.

Lozano ha explicat que aquesta iniciativa pretén aportar solucions immediates per solucionar els problemes de finançament que puguin tenir empreses o particulars per tirar endavant els seus projectes de negoci, ja sigui per mitjà de línies de crèdit o amb microcrèdits. Lozano ha posat en valor els conferenciants que participaran a la jornada i n'ha destacat la presència del doctor Pedro Nueno.

Josep Lozano

Podem confirmar que Pedro Nueno farà la conferència inaugural i li agraïm moltíssim.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lozano ha fet una crida a professionals, empresaris i comerciants perquè participin en la trobada, on es podran informar de fonts de finançament poc conegudes i interactuar amb els altres participants.

La fira, sota el lema 'Aquí hi ha crèdit', té el suport de Sant Cugat Empresarial (SCE), Pimec, Cecot, l'Ajuntament i diverses empreses de l'àmbit financer.