Treballadors de Delphi proposen mesures per minimitzar acomiadaments traumàtics

Els treballadors de la planta santcugatenca debaten sobre l'ERO presentat per la direcció

Economia

Publicat el 5/nov/13 per Judith Cañamares

Els treballadors de Delphi proposen reduir el nombre d'acomiadaments traumàtics augmentant les baixes incentivades, les prejubilacions i la recuperació de llocs de treball que ara estan externalitzats. El comitè d'empresa, que per ara descarta mobilitzacions, ha traslladat les propostes a la direcció en la reunió d'aquest dimarts entre les dues parts.

En una entrevista a Cugat.cat, el president del comitè d'empresa, José Antonio Morán, ha assegurat que no s'han avançat posicions en la trobada d'aquest dimarts entre la direcció i els treballadors de Delphi. Els responsables de la companyia han presentat la documentació referent a l'ERO i han sorgit discrepàncies sobre la seva interpretació. Algunes d'elles passen pel nombre de treballadors afectats, un quart de la plantilla. Amb tot, els treballadors han aportat mesures per evitar el màxim d'acomiadaments traumàtics.

José Antonio Morán

El nostre objectiu és que no hi hagi acomiadaments traumàtics amb una sèrie de mesures que inclouen la internalització de feina que s'ha externalitzat els darrers anys.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president del comitè d'empresa assegura que per ara volen treballar en el diàleg i no pensen, de moment, en mobilitzacions.