L'EMD de Valldoreix congela la majoria de taxes i preus públics de l'any vinent


  • Comparteix:

Sessió de la junta de veïns de Valldoreix

Sessió de la junta de veïns de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix congela les taxes i els preus públics en les Ordenances Fiscals de l'any que ve. L'únic servei que puja el preu és el Complex Esportiu de l'EMD ja que, a petició de l'empresa concessionària i prestadora del servei, s'apujarà un 1'7%, l'IPC interanual corresponent a l'agost.

Aprovades per unanimitat aquest dimecres a la junta de veïns, les Ordenances Fiscals per a l'any vinent preveuen l'arrodoniment a la baixa dels preus públics per a espectacles culturals. Ara quedaran fixats en dos euros per a espectacles familiars, cinc euros per a espectacles de preu inferior als 6.000 euros i 10 euros per a espectacles de preu superior als 6.000 euros.

Les Ordenances Fiscals per a l'any que ve incorporen un nou preu públic a l'activitat de les 5 Milles Femenines de Valldoreix perquè, a causa de l'increment de participació, serveixi per sufragar els costos d'organització de l'activitat. La nova taxa fixa que la cursa infantil continuï sent gratuïta, mentre que les participants per a la cursa de les 2,5 milles pagaran vuit euros, el mateix preu que hauran d'abonar les participants de la cursa de les cinc milles que estiguin federades, tinguin assegurança mèdica i xip propi.

Pel que fa a les participants que disposin de xip propi, però no d'assegurança mèdica pagaran 10 euros i les participants que no tinguin assegurança mèdica ni xip propi pagaran 12 euros.

L'últim punt del l'ordre del dia ha servit per aprovar per unanimitat una modificació del pressupost per fer front a diferents despeses, entre les quals destaquen les destinades a manteniment de carrers i a millores de mobilitat, amb un cost conjunt de més de 100.000 euros dels més de 171.000 euros que recull la modificació en total.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.