Comencen les aturades parcials dels treballadors de Ricoh


Temes relacionats

Els empleats de Ricoh faran aturades parcials pels últims acomiadaments ( 7/nov/13)

Ricoh acomiada 12 treballadors, segons els sindicats (24/oct/13)


  • Comparteix:

Protesta dels treballadors de Ricoh dijous passat

Protesta dels treballadors de Ricoh dijous passat

Els treballadors de la planta santcugatenca de Ricoh comencen les aturades parcials aquest dilluns i dimarts per demanar a la direcció negociar solucions a una dotzena d'acomiadaments. L'empresa, disposada a negociar, subratlla que les rescissions de contracte es deuen a amortitzacions de llocs de treball i que fa poc ha incrementat la plantilla.

Les protestes continuaran el darrer dilluns i dimarts de novembre. Part dels treballadors, acompanyats dels delegats sindicals de la resta d'instal·lacions de Ricoh de l'Estat espanyol, ja es va concentrar dijous passat a les portes de la planta en senyal de protesta per aquests acomiadaments i per reclamar una sortida pactada per a aquestes persones.

El president del comitè d'empresa, Rafael Resurrección, ha explicat a Cugat.cat que per obrir converses la direcció ha de donar per vàlids els convenis que han perdut vigència i reconèixer la improcedència dels darrers acomiadaments.

Rafael Resurrección

Demanem que declarin improcedents els acomiadaments i la tornada als convenis anteriors. A partir d'aquí començarem a tractar la situació actual.


Ricoh ha explicat a Cugat.cat que els acomiadaments s'han fet per amortitzar llocs de treball en una política de reorientació del negoci.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.