La companyia Grifols comprarà el departament de diagnòstic de Novartis


  • Comparteix:

Seu de la companyia / Foto: ACN

Seu de la companyia / Foto: ACN

Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha arribat a un acord per comprar part de la unitat de diagnòstic de Novartis per 1.290 milions d'euros. Amb aquesta adquisició, l'àrea de diagnòstic de la companyia s'amplia i representa més d'un 20% del negoci. Grifols també preveu incrementar significativament les vendes després de la compra.

La compra suposarà que la divisió de Diagnòstic de la companyia amb seu a Sant Cugat arribi al 20% del volum de negoci amb una facturació estimada de 1.000 milions de dòlars. L'operació fa que Grifols adquireixi productes i tecnologia de diagnòstic in vitro per medicina de transfussions i immunològica.

Tot això s'engloba en l'estratègia de la firma dedicada als productes derivats del plasma sanguini de potenciar l'oferta en tarapies de l'àmbit de les proteïnes plasmàtiques amb el altres productes i serveis complementaris.

L'operació ha estat possible gràcies a un préstec pont del 1.500 milions de dòlars repartit a parts iguals entre Nomura, Morgan Stanley i BBVA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.